II dzien

II Dzień

Obiad

  • Kwaśnica z mięsną wkładką lub żurek z białą kiełbasą II danie – danie porcjowane

Kolacja

  • Trzy kolacje do wspólnego ustalenia spośród wyżej wymienionych potraw

Zimna płyta

DODATKOWO (1 i 2 dzień): Stół „Gazdy” ze swojskimi wyrobami:

Kiełbasą, Kabanosem, Salcesonem, Boczkiem, Pasztetem, Serami wiejskimi (oscypkiem, buncem, warkoczem serowym, Smalcem naszej babci z pajdką chleba i ogórkiem kiszonym domowej roboty.

Wersja podstawowa Stołu „Gazdy” zawarta jest w cenie, rozszerzona za dopłatą.

Ponadto udzielamy 50% rabatu dla dzieci od 4 do 11 lat. Dzieci poniżej 2 lat bezpłatnie.

Cena do uzgodnienia w zależności od liczby gości. Zastrzegamy prawo do doboru dań w taki sposób, by zawrzeć się ustalonej cenie.